De officiële webgroothandel voor Starmix
stofzuigers en toebehoren 
  info@starmix.nu

0artikelen

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Garantie & Retouren

Wij van Starmix geven als een van de weinige merken op veel producten tot wel 3 jaar  garantie. Je hoeft je bij ons dus geen zorgen te maken.

Wil je iets retourneren of is er iets kapot, Neem dan hier contact op.

Retourneren

Je kunt een product binnen 8 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Hierbij geldt dat de verpakking van het product  en het product zelf ongeschonden en ongebruikt moeten zijn. Wij willen het product immers weer kunnen verkopen.

Indien aan deze voorwaarden wordt voldaan, zullen we het aankoopbedrag (minus de verzendkosten) terugstorten op je rekening. Geef wel je rekeningnummer op. Ook al heb je via onze site betaald, krijgen wij die gegevens namelijk als webshop-houder niet te zien. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Lees ook onze voorwaarden hierover.

Vooraf aanmelden
Wil je een product ruilen of retourneren? Stuur eerst een email naar info@starmix.nu.

Denkt je dat jouw Starmix artikel defect is?

Uit ervaring weten we dat heel wat problemen veroorzaakt worden door verkeerde installatie of gebruik. Om je snel te helpen en van dienst te zijn en het onnodig tijdelijk niet kunnen gebruiken door het terugsturen van jouw product te vermijden, adviseren wij je om eerst de gebruiksaanwijzing goed door te nemen of de informatie pagina's te bekijken van de importeur van Starmix in Nederland. Naar Starmix Importeur in Nederland

Echt een probleem. Neem dan contact op via ons contactformulier.

Dan helpen wij je snel verder.