Over ons

Starmix.nu is de officiële webshop om kwaliteit-producten van Starmix te bestellen.

Wij verkopen uitsluitend originele merkproducten; geen imitatie, dat ten koste gaat van de kwaliteit of de gezondheid van bijvoorbeeld de longen.

De belangrijkste kenmerken van Starmix.nu:

  • Moderne webshop met duidelijke navigatiestructuur en zoekfilters, duidelijke content en technische specificaties
  • Breedste assortiment maar ook up-to-date; geen producten in de shop die niet meer leverbaar zijn

Wij verzenden iedere werkdag met behulp van een professionele vervoerder. Zo heeft u de zekerheid dat uw bestelling snel en onbeschadigd geleverd wordt. Starmix.nu levert aan bedrijven maar ook aan particulieren.

 

Het assortiment

Starmix produceert al bijna 100 jaar een breed scala aan bekende krachtige stofzuigers voor bouw, industrie en thuisgebruik met een innovatief filterconcept onder eigen merk. Maar Starmix ontwikkelt en produceert ook de stofzuigers voor andere bekende producenten van elektrisch gereedschap in Europa en Amerika.

Kwaliteit, flexibiliteit en een hoge mate van klanttevredenheid zijn de hoofddoelstellingen van Starmix. Daardoor zijn zij de ideale partner voor industrie, bouw en thuis!

Als officiële Starmix webshop bieden we u unieke zoekfuncties, relevante content en technische specificaties aan, om de keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de juiste onderdelen of accessoires. U kunt bij ons terecht voor Starmix onderdelen, toebehoren, accessoires, Dustco kappen, luchtreinigers en toebehoren. 

Hebben wij het product dat u zoekt onverhoopt niet in onze webshop staan? Neem dan contact op via info@starmix.nu. Wij gaan voor u aan de slag om het artikel toch aan te bieden.

 

Waarom is Starmix.nu anders?

Starmix.nu staat in de markt bekend als een betrouwbare leverancier met een ruim assortiment, sterk concurrerende prijzen en een snelle, klantvriendelijke afhandeling van orders. Onze website is duidelijk, up-to-date en voorzien van relevante content en technische specificaties. Onze webwinkeldeuren staan altijd voor u open; 7 dagen per week en 24 uur per dag. Door onze grote voorraad, kunnen wij vrijwel alle aangeboden producten direct leveren. Op werkdagen bieden wij ontvangen bestellingen ter verzending aan bij de transporteurs zodat u uw bestelling ook snel in huis heeft.

 

Vóór 13:00 uur besteld? In principe morgen in huis!

Betrouwbare verzending

Om uw bestelling snel te laten bezorgen, verzenden wij met een professionele transporteur. Wat Starmix.nu onderscheidt van vele andere shops is dat wij dit doen onder de beste voorwaarden; tekenen voor ontvangst én uw zending is bovendien verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. Bij Starmix.nu krijgt u altijd een extra stukje zekerheid, maar gewoon tegen de gebruikelijke verzendkosten. U loopt dus geen enkel risico.

 

Levering

Uw bestelling wordt aan huis/bedrijf geleverd. Pakketjes worden altijd aan de geadresseerde afgeleverd en deze moet tekenen voor ontvangst.

 

Ons betaalsysteem is volledig SSL-beveiligd

Dit betekent dat al uw persoonlijke gegevens altijd beveiligd zijn tijdens het winkelen. Wij hanteren een open bestelsysteem, u hoeft dus geen account aan te maken. Zodra u daadwerkelijk een bestelling volledig afgerond heeft, verwerken wij uw persoonlijke gegevens om de bestelling te kunnen verzenden. 

Starmix.nu respecteert uw privacy en draagt er uiterste zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft veilig en vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Starmix.nu zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling (bijv. Buckaroo en DHL). Onze medewerkers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan.

Voor de verzending van pakketten hanteren wij een tarief van €6,50 (excl. BTW).